Productomschrijving
Smokepins kers 12 st
Smokepins – koud roken op de gemakkelijke manier
De mens heeft al sinds de prehistorie koud gerookte vis en vlees. Al snel ontdekten wij deze unieke manier om grondstoffen te conserveren en een hemelse smaak te geven.
Smokepins brengen je naar een nieuw niveau als het gaat om koud roken. Het is gemakkelijk, duurzaam en veilig, je bespaart geld en helpt voedselverspilling tegen te gaan.
Koud roken waar en wanneer je maar wilt
Met Smokepins kun je heel eenvoudig koud roken. Bouw een rookkast van een verhuisdoos, gebruik je houtskoolgrill of de smokepin starter set.
Rookpins zijn zo eenvoudig te gebruiken dat u overal koud kunt roken: thuis, tijdens een visreis, op een kampeervakantie of op een boot.
Met Smokepins kun je snel aan de slag en honderde euro's besparen. En je draagt bij aan een duurzame manier van roken en het voorkomen van voedselverspilling.
hoe werkt een smokepin
Wanneer je je ingrediënten in de rookkast hebt gehangen, steek je een Smokepin aan. Blaas het vuur uit zodat er alleen rook uit komt, bevestig de Smokepin aan de houder en plaats deze in de rookkast.
De rooktijd is afhankelijk van de grootte van de stukken die je wilt roken; grote stukken hebben meer tijd nodig dan kleinere. De minimale rooktijd bedraagt normaal gesproken 5 uur, maar voor zeer kleine stukjes kan dit oplopen tot 3 uur.
Je voegt nieuwe Smokepins toe totdat het roken voltooid is.
Kenmerken:
- Maak van alles een rookkast een zak, doos of bbq
- Gemakkelijk in gebruik
- Verkrijgbaar in verschillende soorte hout
- standaart geleverd met een smoke pin houder
Specificaties:
- Lengte:
- Diameter
- Aanntal stuks: 12
- Brandtijd: 1,5 uur +-
- Houtsoort: Kers
Reviews
Related articles
Product tags
Recente artikelen
Smokepins
kers 12 st
€21,00€28,00